Φόρτωση Workshops

← Επιστροφήσε Workshops

Κα. Δεληκατερίνη, Βένια

H Βένια Δεληκατερίνη είναι Σύμβουλος Γονέων Aware Parenting, Εμψυχώτρια Θεατρικής Έκφρασης, εκπαιδευόμενη Ψυχοδραματίστρια. Συνδημιουργός του Χώρου Προσωπικής Ανάπτυξης και Δημιουργικής Έκφρασης Follow Your Tree.

Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στο πανεπιστήμιο La-Verne (BA English Literature). Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στο Θεατρικό Παιχνίδι στην ΠΛΕΥΣΙΣ και ειδικεύτηκε στο Εκπαιδευτικό Δράμα με μεταπτυχιακές σπουδές στο Trinity College University of Dublin (PgD Drama in Education). Παράλληλα έγινε η πρώτη Σύμβουλος Aware Parenting στην Ελλάδα πιστοποιημένη από το Aware Parenting Institute της Dr. Aletha Solter (www.awareparenting.com) . Επιπρόσθετα, έχει εκπαιδευτεί στο Playback Theatre, στην Ψυχοκίνηση.

Έχει εργαστεί ως καθηγήτρια Αγγλικών και Εμψυχώτρια Θεατρικής Έκφρασης σε ομάδες παιδιών, εφήβων, νέων και ενηλίκων καθώς και σε ομάδες ατόμων με αναπηρίες. Συντονίζει ομάδες Αυτοσχέδιου Θεάτρου του Αυθορμητισμού-Playback Theatre με παιδιά και ενήλικες. Τέλος, παρέχει υποστήριξη σε γονείς μέσα από βιωματικά σεμινάρια, ατομικές συνεδρίες, συνεδρίες ζεύγους, και συνεδρίες γονιού-παιδιού.

Presenter’s Events

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ

Νοεμβρίου 4, 2017 @ 5:00 μμ - 8:00 μμ

Περιγραφή Σεμιναρίου Υπάρχει τρόπος να επικοινωνήσουμε με τους γονείς των μαθητών αλλά και με τους συνεργάτες μας, έτσι ώστε τα μηνύματα να φτάσουν στο στόχο τους αλλά και να αποφευχθούν οι συγκρούσεις; Πώς μπορούμε να μεταδώσουμε «δύσκολες» πληροφορίες και να βοηθήσουμε το συνομιλητή μας να τις εισπράξει και να τις αξιοποιήσει με τον κατάλληλο τρόπο; Ένα σεμινάριο με άμεσες πρακτικές επικοινωνίας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παντού.   Πληροφορίες Συμμετοχής Διάρκεια: 3 ώρες Εγγραφές μέχρι Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2017 Κόστος συμμετοχής:…

 

Προσεχείς Workshops

  • Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.