Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Η ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ, ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΟΜΑΛΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

March 19, 2016 @ 6:00 pm - 9:00 pm UTC+2

€30

Είναι γεγονός ότι το λειτούργημα της διδασκαλίας σε συνδυασμό με την επιχειρηματικότητα, δοκιμάζονται σθεναρά την τελευταία 5ετία.

Εξαιρουμένων όμως των βιβλίων διδασκαλίας, της γραφικής ύλης και των ηλεκτρονικών βοηθημάτων, οι βασικοί πρωταγωνιστές μέσα σε αυτό το περιβάλλον είμαστε εμείς οι Άνθρωποι, είτε σαν επιχειρηματίες, είτε σαν δάσκαλοι, είτε σαν μαθητές, είτε σαν γονείς, και οι δυναμικές των σχέσεών μας ορίζονται και επηρεάζονται από τον τρόπο που σκεπτόμαστε, δρούμε και επικοινωνούμε.

Είναι λοιπόν σαφές ότι αποκτώντας τις απαραίτητες δεξιότητες της αποτελεσματικής επικοινωνίας και πειθούς είναι μια στρατηγική κίνηση η οποία έχει άμεση αλλά και μακροπρόθεσμη επίδραση στην επίτευξη των στόχων μας. Αυτοί ξεκινούν από το να διατηρήσουμε μια βιώσιμη επιχείρηση η οποία προσφέρει άριστη εκπαίδευση, μέχρι και το να αντιμετωπίζουμε τις συνήθεις καθημερινές δυσκολίες με προσωπικό και πελάτες ή τα φλέγοντα ζητήματα της συλλογής των διδάκτρων και της διατήρησης του υπάρχοντος πελατολογίου μας.

Με αυτό το διαδραστικό και βιωματικό εργαστήριο της EQnomics® θα επεξεργαστούμε τεχνικές επικοινωνίας και πραγματικά σενάρια που θα φέρετε μαζί σας, έτσι ώστε αυτή και οι επόμενες σχολικές χρονιές να σας βρουν έτοιμους για τις προκλήσεις.

Details

Date:
March 19, 2016
Time:
6:00 pm - 9:00 pm UTC+2
Cost:
€30

Other

Language of Delivery
Ελληνικά
Facebook event
https://www.facebook.com/events/1711184509118026/

Venue

The MET Hotel
48, 26th Oktovriou Str.
Thessaloniki, 546 27 Greece
+ Google Map
View Venue Website